Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Ποιοί είμαστε

 


H Northwind Data Recovery είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Western Digital (WD).
Ανάκτηση δεδομένων WD Η συνεργασία αυτή, που είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας και των καινοτομιών μας.

 

Με τη συνεργασία μας αυτή, οι πελάτες μας διατηρούν την εγγύηση του δίσκου τους, ο οποίος αντικαθίσταται με το πέρας της ανάκτησης των δεδομένων, χωρίς καμία χρέωση.

Διαβάστε περισσότερα...Δείτε τη λίστα με τους Trusted Partners:
http://support.wdc.com/recovery/index.asp?lang=en&selregion=emea

Επίσης, η Northwind είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με ιδιόκτητο Clean Room διαστάσεων 15 τ.μ., κάτι που εξασφαλίζει τον έλεγχο των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων και την επέμβαση στα εσωτερικά μηχανικά τους μέρη.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκωνH Northwind Data Recovery είναι μια εταιρεία με βασικό αντικείμενο δραστηριότητας την ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους (εσωτερικούς, εξωτερικούς, SSD κλπ), USB Sticks, συστήματα RAID, κάρτες μνήμης και από όλα τα υπόλοιπα αποθηκευτικά μέσα.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να ανακτήσουμε δεδομένα, ανεξαρτήτως της βλάβης και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που πειραματίζονται με τα δεδομένα του πελάτη.

Το γεγονός ότι είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Western Digital, μίας εκ των μεγαλύτερων κατασκευάστριων εταιριών σκληρών δίσκων στον κόσμο, αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Find us

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

  • για Σκληρούς Δίσκους >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
  • για συστήματα RAID >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
  • για USB & Memory Stick >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων USB Stick & Καρτών Μνήμης Το USB Stick / Η κάρτα μνήμης δεν αναγνωρίζεται. Τι Read More
  • 1