Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Northwind Data Recovery

Northwind Data Recovery - Ανάκτηση Δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων στην Ελλάδα

1. Η Northwind Data Recovery έχει ως αποκλειστικό αντικείμενό της την ανάκτηση δεδομένων από όλα τα αποθηκευτικά μέσα. Ιδρύθηκε το 2002 στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σύντομα θα λειτουργεί με παραρτήματα στην Αμερική και στη Σουηδία.

2. Η Northwind Data Recovery είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με ιδιόκτητο Clean Room διαστάσεων 15 τ.μ., κάτι που εξασφαλίζει τον έλεγχο των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων και την επέμβαση στα εσωτερικά μηχανικά τους μέρη.

Η εταιρία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα Clean Room για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους στην Αθήνα και Clean Room μεγάλων διαστάσεων για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους στη Θεσσαλονίκη.

3. Eίναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Europol στο NoMoreRansom! Project. Η συνεργασία αυτή, που είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αποτελεί απόδειξη των καινοτομιών που εφαρμόζει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας στον τομέα της αποκρυπτογραφήσης Ransomware και ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων από κρυπτογραφημένους σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, SSD, USB και κάρτες μνήμης.

Με τη συνεργασία της Northwind Data Recovery και του NoMoreRansom! Project, οι πελάτες μας ενημερώνονται καθημερινά για όλες τις λύσεις / αποκρυπτογραφήσεις που υπάρχουν σε ransomware όπως οι Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP.

To τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας μας, υπεύθυνο για την αποκρυπτογράφηση δεκάδων στελεχών Ransomware, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2016.

Αναλυτικά η λίστα των μελών του NoMoreRansom! Project

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένο δίσκου

Ποιά είναι τα βασικά αντικείμενα δραστηριότητας της Northwind Data Recovery ;

1. Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

2. Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερικούς σκληρούς δίσκους

3. Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους

4. Ανάκτηση δεδομένων από SSD

5. Ανάκτηση δεδομένων από USB Flash & SD 

6. Ανάκτηση δεδομένων από συστοιχίες RAID

7. Ανάκτηση δεδομένων από κάρτες μνήμης

και από όλα τα υπόλοιπα αποθηκευτικά μέσα.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να ανακτήσουμε δεδομένα, ανεξαρτήτως της βλάβης και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης και δεν πειραματιζόμαστε ποτέ με τα δεδομένα του πελάτη.

Το γεγονός ότι:

1. Έχουμε δημιουργήσει δεκάδες καινοτομίες στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων

2. Έχουμε το μοναδικό Clean Room μεγάλων διαστάσεων στα Βαλκάνια

3. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Europol (NomoreRansom Project)

4. Είμαστε πιστοποιημένο μέλος του GDRA (Global Data Recovery Alliance

αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας στους τομείς της ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων, από σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, σκληρούς δίσκους SSD, USB και κάρτες μνήμης.

Ανάκτηση Φωτογραφιών, Βίντεο, Αρχείων και Δεδομένων στο Clean Room

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

Συχνές Ερωτήσεις

  • για Σκληρούς Δίσκους >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
  • για συστήματα RAID >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
  • για USB & Memory Stick >

    Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
  • 1