Η Northwind Data Recovery με αίσθημα ευθύνης είχε λάβει εξ αρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του CoVid19.
Όμως, με κύριο γνώμονα την υγεία όλων μας, από τη Δευτέρα 23/3/2020 θα εργαζόμαστε είτε από το σπίτι είτε σε απομονωμένους χώρους, αναλόγως της περίστασης.

Παρακαλούμε όλους τους πελάτες μας ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στα εργαστήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν ή να προσκομίσουν δίσκους για ανάκτηση.
Aντ' αυτού, μπορούν να στείλουν τα αποθηκευτικά μέσα τους με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ (τηλ. επικοινωνίας 11120) και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρούν στην ιστοσελίδα μας, ΕΔΩ.

Όσον αφορά τα επείγοντα περιστατικά, παρακαλούμε τους πελάτες μας να καλέσουν κάποιον από τους μηχανικούς μας στα 6945368194, 6948182201 και 6946908811 για τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Οι ανακτήσεις δεδομένων που είναι σε εξέλιξη θα προχωρήσουν κανονικά και οι πελάτες μας θα ενημερωθούν σχετικά τηλεφωνικώς.

Όλοι μαζί, θα νικήσουμε την πανδημία και θα βγούμε δυνατότεροι!

Toggle Bar

Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Αποδεκτοί τρόποι συσκευασίας

Αποδεκτοί τρόποι συσκευασίας

Παρακαλούμε να δίνετε πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο συσκευασίας του σκληρού σας δίσκου. Θα είναι πραγματικά κρίμα να προξενηθεί μεγαλύτερη ζημιά στο σκληρό δίσκο λόγω μη-επιμελούς συσκευασίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Video επίδειξης της σωστής και ασφαλής συσκευασίας σκληρού δίσκου που ακολουθούμε στα εργαστήρια της Northwind Data Recovery σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Παρακάτω παρουσιάζουμε τους αποδεκτούς τρόπους συσκευασίας του δίσκου μέσα στο κουτί που θα μας στείλετε.

Ο δίσκος θα πρέπει να μπεί σε ειδικές συσκευασίες για σκληρούς δίσκους (όπως στις εικόνες 1, 2 και 3) ή να είναι μέσα σε αντιστατική σακούλα (Antistatic bag - ESD), και μεταξύ αυτού και των πλευρών του κουτιού θα πρέπει να μεσολαβούν μαλακά υλικά που να απορροφούν τους κραδασμούς (όπως στις εικόνες 4 και 5) .

αποδεκτος τροπος συσκευασιας σκληρου δισκου 1 αποδεκτος τροπος συσκευασιας σκληρου δισκου 2 αποδεκτος τροπος συσκευασιας σκληρου δισκου 3
αποδεκτος τροπος συσκευασιας σκληρου δισκου 4 πως συσκευάζω σκληρό δίσκο για αποστολή

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Northwind Data Recovery.

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

  • για Σκληρούς Δίσκους >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
  • για συστήματα RAID >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
  • για USB & Memory Stick >

    Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
  • 1