Η Northwind Data Recovery με αίσθημα ευθύνης είχε λάβει εξ αρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του CoVid19.
Όμως, με κύριο γνώμονα την υγεία όλων μας, από τη Δευτέρα 23/3/2020 θα εργαζόμαστε είτε από το σπίτι είτε σε απομονωμένους χώρους, αναλόγως της περίστασης.

Παρακαλούμε όλους τους πελάτες μας ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στα εργαστήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν ή να προσκομίσουν δίσκους για ανάκτηση.
Aντ' αυτού, μπορούν να στείλουν τα αποθηκευτικά μέσα τους με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ (τηλ. επικοινωνίας 11120) και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρούν στην ιστοσελίδα μας, ΕΔΩ.

Όσον αφορά τα επείγοντα περιστατικά, παρακαλούμε τους πελάτες μας να καλέσουν κάποιον από τους μηχανικούς μας στα 6945368194, 6948182201 και 6946908811 για τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Οι ανακτήσεις δεδομένων που είναι σε εξέλιξη θα προχωρήσουν κανονικά και οι πελάτες μας θα ενημερωθούν σχετικά τηλεφωνικώς.

Όλοι μαζί, θα νικήσουμε την πανδημία και θα βγούμε δυνατότεροι!

Toggle Bar

Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Δωρεάν Παραλαβή Σκληρού Δίσκου

Διαδικασία δωρεάν παραλαβής σκληρού δίσκου από τη Northwind

Στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε, όλοι οι πελάτες μας που επιθυμούν να μας αποστείλουν κάποιο αποθηκευτικό μέσο για διάγνωση και ανάκτηση, θα μπορούν να το κάνουν χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.dorean apostoli diskou anaktisi dedomenon

Οδηγίες, όροι και λεπτομέρειες:

 • Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης παραλαβής του αποθηκευτικού μέσου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δέμα έτοιμο, συσκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες και διαθέσιμο προς παράδοση.
 • Μόλις παραλάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση.
 • Συνεργάτης μας θα έρθει από το χώρο σας για να παραλάβει το δέμα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
 • Μόλις παραλάβουμε το δέμα, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της  ΔΩΡΕΑΝ Διάγνωσης και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την ομαλότητα της εξέλιξης της διαδικασίας αυτής.
 • Αν συμφωνήσετε στην διαδικασία και εφόσον η ανάκτηση είναι επιτυχής, η επιστροφή του αποθηκευτικού μέσου προς το χώρο σας είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ.
  Αν παρόλα αυτά, δεν προχωρήσει η διαδικασία της ανάκτησης (πχ. λόγω κόστους) ή η ανάκτηση δεν είναι δυνατή, τότε θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής του αποθηκευτικού μέσου προς το χώρο σας.

Μπορείτε, φυσικά, να προσκομίσετε στα γραφεία μας το δέμα (Νίκης 30 στο Σύνταγμα για την Αθήνα, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 ή Γεωργ. Παπανδρέου 45 για τη Θεσσαλονίκη, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 και Σάββατο 10:00-14:00) εφόσον δεν επιθυμείτε την αποστολή του, ή αν δεν θέλετε να συμπληρώσετε την φόρμα αίτησης παραλαβής, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά (τηλ. 2103314829 ή 2310402675) για να περάσει συνεργάτης μας να παραλάβει.

Φόρμα αίτησης παραλαβής του αποθηκευτικού μέσου:

/components/com_breezingforms/images/captcha/securimage_show.php

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

 • για Σκληρούς Δίσκους >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
 • για συστήματα RAID >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
 • για USB & Memory Stick >

  Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
 • 1