Η Northwind Data Recovery με αίσθημα ευθύνης είχε λάβει εξ αρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του CoVid19.
Όμως, με κύριο γνώμονα την υγεία όλων μας, από τη Δευτέρα 23/3/2020 θα εργαζόμαστε είτε από το σπίτι είτε σε απομονωμένους χώρους, αναλόγως της περίστασης.

Παρακαλούμε όλους τους πελάτες μας ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στα εργαστήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν ή να προσκομίσουν δίσκους για ανάκτηση.
Aντ' αυτού, μπορούν να στείλουν τα αποθηκευτικά μέσα τους με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ (τηλ. επικοινωνίας 11120) και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρούν στην ιστοσελίδα μας, ΕΔΩ.

Όσον αφορά τα επείγοντα περιστατικά, παρακαλούμε τους πελάτες μας να καλέσουν κάποιον από τους μηχανικούς μας στα 6945368194, 6948182201 και 6946908811 για τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Οι ανακτήσεις δεδομένων που είναι σε εξέλιξη θα προχωρήσουν κανονικά και οι πελάτες μας θα ενημερωθούν σχετικά τηλεφωνικώς.

Όλοι μαζί, θα νικήσουμε την πανδημία και θα βγούμε δυνατότεροι!

Toggle Bar

Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Καταστροφή Μέσων / Διαγραφή Δεδομένων

Καταστροφή Μέσων / Διαγραφή Δεδομένων

καταστροφη αποθηκευτικου μεσου διαγραφη δεδομενων

Στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε, η εταιρία μας δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα διαγραφής δεδομένων καθώς και την καταστροφή αποθηκευτικών μέσων.

Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) επηρεάζεται πλέον κάθε οργανισμός και εταιρία η οποία διαχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο προσωπικά δεδομένα κάθε μορφής.

Η Northwind Data Recovery σας προσφέρει τη δυνατότητα διαγραφής όλων των δεδομένων ενός αποθηκευτικού μέσου, η οποία διαγραφή με τη σειρά της διασφαλίζει ότι μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το αποθηκευτικό σας μέσο χωρίς την πιθανότητα διαρροής των δεδομένων σας σε τρίτους.

Μερικά χαρακτηριστικά της παραπάνω υπηρεσίας είναι τα εξής:

1. Διαγραφή των δεδομένων σε ποσοστό 100% 

2. Υποστήριξη όλων των αποθηκευτικών μέσων (π.χ. SSD, HDD, Server/ RAID, κ.ά.)

3. Συμμόρφωση ως προς το Άρθρο 17 του GDPR της Ε.Ε. ("δικαίωμα στη λήθη").

Τέλος, με το πέρας της διαδικασίας της εξάλειψης των δεδομένων εξάγεται μία αποκλειστική αναφορά ακολουθούμενη από πρωτόκολλο ως απόδειξη της διαγραφής των πληροφοριών από το αποθηκευτικό σας μέσο.

Η παραπάνω διαδικασία και το πρωτόκολλο που εξάγεται είναι απόλυτα συμμορφωμένο με τις πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούν οι οργανισμοί ADISA και NATO.

 

Αναλυτικά πως γίνεται η διαγραφή δεδομένων από υπολογιστή: