Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Ανάκτηση δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων 

Ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων

Στη Northwind Data Recovery κάνουμε ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους που παρουσιάζουν πρόβλημα (μηχανικό, λογικό, ηλεκτρονικό κλπ), από συστοιχίες RAID που έχουν "πέσει" (RAID 0, 1, 4, 5, 6, 10, 50, xRAID, JBOD κλπ) και από προβληματικές flash συσκευές (USB sticks, κάρτες μνήμης κλπ).

Ανάκτηση δεδομένων

Η ανάκτηση δεδομένων είναι μια επιστήμη που προϋποθέτει βαθιά γνώση της τεχνολογίας των σκληρών δίσκων, πολύχρονη εμπειρία και ακριβό εξοπλισμό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα εργαστήριά μας έχουν έρθει δίσκοι που πλέον είναι μη-ανακτήσιμοι ακόμη κι από εμάς, επειδή είτε ο ιδιοκτήτης τους, είτε "κάποιος φίλος που γνωρίζει από Η/Υ", είτε κάποια άλλη "εταιρία ανάκτησης" αποπειράθηκε να ανακτήσει δεδομένα, φυσικά με τραγικές συνέπειες.

Αν, λοιπόν, ο σκληρός σας δίσκος "χτυπάει" (ακούστε χαρακτηριστικούς ήχους από βλάβες εδώ), o server της εταιρίας κατέρρευσε ή το στικάκι που είχατε πολύτιμα έγγραφα σταμάτησε να λειτουργεί, και τα δεδομένα είναι κρίσιμα, εμπιστευτείτε μας για την ανάκτηση τους.   

No data, no pay

Δεν μας αρέσει να πληρωνόμαστε για δουλειά που δεν κάναμε. Σε περίπτωση Ανάκτηση δεδομένων γίνεται σε σκληρούς δίσκους αλλά και σε άλλα οπτικά μέσα αποθήκευσηςπου η ανάκτηση των δεδομένων σας δεν είναι δυνατή, τότε δεν θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση. Δεν πληρώνετε τίποτα, ούτε καν την εργασία για τα διαγνωστικά του δίσκου σας (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ). Η αποστολή του δίσκου σας προς την εταιρεία μας είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ)! Αν βρίσκεστε εκτός Αθήνας ή εκτός Θεσσαλονίκης ή δεν είστε σε θέση να μας προσκομίσετε το αποθηκευτικό σας μέσο αυτοπροσώπως, τότε συμπληρώστε την φόρμα αίτησης παραλαβής, και συνεργάτης μας θα περάσει από το χώρο σας για να παραλάβει το δίσκο χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση! Ισχύει για όλη την Ελλάδα (διαβάστε περισσότερα εδώ). Σε περίπτωση που η ανάκτηση είναι επιτυχής, η επιστροφή του δίσκου και των δεδομένων είναι επίσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Διατηρούμε την εγγύηση του δίσκου σας!

Αν ο δίσκος σας είναι Western Digital και βρίσκεται ακόμα εντός εγγύησης, τότε η ανάκτηση δεδομένων από την εταιρία μας, διατηρεί την εγγύησή του! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

15 λόγοι για να προτιμήσετε τη Northwind Data Recovery

 1. Είμαστε το αρτιότερο εργαστήριο στην Ελλάδα. Ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον σύγχρονος, και, το σηματικότερο, ξέρουμε να τον αξιοποιούμε!
 2. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες της Western Digital.
 3. Ειμαστε η μοναδικη εταιρια ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε Full Size Clean Room 15τ.μ. το οποίο μπορείτε να δείτε απο κοντά.
 4. Έχουμε εμπειρία στην ανάκτηση δεδομένων από το 2002.
 5. Διατηρούμε την εγγύηση του δίσκου σας.
 6. Η διάγνωση είναι δωρεάν.
 7. Η παραλαβή του δίσκου σας είναι δωρεάν.
 8. Δεν υπάρχει καμία χρέωση αν δεν ανακτήσουμε τα δεδομένα που θέλετε.
 9. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO9001 για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και σε διαδικασία έγκρισης του ISO27001 για την ασφάλεια των δεδομένων.
 10. Είμαστε μέλη της GDRA, μιας κλειστής ελιτ με τους καλύτερους μηχανικούς ανάκτησης δεδομένων στον κόσμο.
 11. Άλλες "εταιρίες ανάκτησης" ζητούν από εμάς να ανακτήσουμε τα δεδομένα των πελατών τους.
 12. Αναζητούμε, εκπαιδευόμαστε και ψάχνουμε πάντα νέες μεθόδους για αποτελεσματικότερη ανάκτηση δεδομένων ή/και για νέους τύπους δίσκων κλπ.
 13. Διαθέτουμε στοκ με περισσότερους από 11,000 δίσκους, χρήσιμους για ανταλλακτικά, κάτι που κατεβάζει το κόστος και επιταχύνει τις διαδικασίες.
 14. Υπάρχει κάποιος τεχνικός μας διαθέσιμος, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.
 15. Δεσμευόμαστε με πλήρη εχεμύθεια όσον αφορά τα δεδομένα σας.

 

 

Στείλτε μας τώρα το δίσκο σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Find us

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

 • για Σκληρούς Δίσκους >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
 • για συστήματα RAID >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
 • για USB & Memory Stick >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων USB Stick & Καρτών Μνήμης Το USB Stick / Η κάρτα μνήμης δεν αναγνωρίζεται. Τι Read More
 • 1