Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Γενικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους

Γενικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους:

1. Από ποιούς σκληρούς δίσκους μπορεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων;

Ανάκτηση αρχείων wd σκληρο δισκοανακτηση αρχειων seagate σληρος δισκοςανακτηση αρχειων απο hgst δισκοανακτηση αρχειων toshiba σληρος δισκοςανακτηση αρχειων σκληρος δισκος fujitsuανακτηση αρχειων samsung σκληρος δισκοςανακτηση αρχειων maxtor σληρος δισκοςανακτηση αρχεινω ibm hitach σληρος δισκοςανακτηση αρχειων quantum σληρος δισκος

Στη Northwind Data Recovery πραγματοποιούμε ανάκτηση δεδομένων από όλες τις κατασκευάστριες εταιρίες εσωτερικών σκληρών δίσκων (Western Digital, Seagate, HGST, Samsung, Maxtor, Hitachi/IBM, Toshiba, Fujitsu, HP, Quantum κλπ). Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με ιδιόκτητο Clean Room διαστάσεων 15 τ.μ. κάτι που εξασφαλίζει τον έλεγχο των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων και την επέμβαση στα εσωτερικά μηχανικά τους μέρη.

2. Γίνεται ανάκτηση δεδομένων από όλα τα λειτουργικά συστήματα;

Στη Northwind Data Recovery πραγματοποιούμε ανάκτηση δεδομένων εσωτερικών και εξωτερικών σκληρών δίσκων ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος (Windows, Linux, MacOS, Unix κλπ). Με εργαστήρια ανάκτησης δεδομένων / αρχείων από κατεστραμένους δίσκους στην Αθήνα και εργαστήρια ανάκτησης δεδομένων / αρχείων από κατεστραμένους δίσκους στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να επέμβουμε μηχανικά σε όλους τους σκληρούς δίσκους.

3.Ποιά είναι τα σημάδια ότι ο σκληρός δίσκος χαλάει (καταρρέει);

 • χαλασε ο σκληρος δισκοςΚαθυστερεί να ανοίξει φακέλους και αρχεία
 • Δεν ανοίγει καθόλου ο σκληρός δίσκος
 • Δεν διαβάζει ο σκληρός δίσκος
 • Δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος
 • Κάνει περίεργους θορύβους από το εσωτερικό του (ακούστε υλικό που έχουμε συγκεντρώσει στο κανάλι μας στο YouTube)
 • Εξαφανίζονται ή χάνονται- χωρίς να κάνετε κάτι- αρχεία από το σκληρό δίσκο

4. Ποίο είναι το κόστος ανάκτησης αρχέιων / δεδομένων; 

Το κόστος δεν μπορεί να εκτιμηθεί πριν γίνει η ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση στα εργαστήρια μας, αν όμως θέλετε να έχετε μία πρώτη εντύπωση για το εύρος του κόστους ανάκτησης δεδομένων μπορείτε να το υπολογίσετε online. Την ίδια εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε το κόστος ανάκτησης διεγραμμένων αρχείων

5. Μπορεί να γίνει επιδιόρθωση σκληρού δίσκου ή επισκευή σκληρού δίσκου;

Επιδιόρθωση του σκληρού δίσκου με την έννοια της επαναλειτουργίας του σκληρού δίσκου, δεν είναι εφικτή στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. 
Ο λόγος είναι ότι κατά τη διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων, ο σκληρός δίσκος "έρχεται" σε μία υποτυπώδη λειτουργική κατάσταση, με σκοπό να καταφέρουμε να κλωνοποιήσουμε τα δεδομένα που περιέχει και δεν επισκευάζεται πλήρως. 
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επαναχρησιμοποίησή του από τον τελικό χρήστη και θεωρούμε βέβαιο ότι ο σκληρός δίσκος θα καταρρεύσει και πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε την αντικατάσταση των υποβαθμισμένων συσκευών αποθήκευσης δεδομένων και σε καμία περίπτωση την επαναχρησιμοποίησή τους. 

6. Ανάκτηση / Επαναφορά Φωτογραφιών γίνεται και με δωρεάν προγράμματα από το internet;

ανακτηση επαναφορα φωτογραφιων videoΠολλά προγράμματα στο internet που μάλιστα είναι και δωρεάν μπορούν και ανακτούν δεδομένα όπως φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, ο εξοπλισμός που διαθέτουμε για την ανάκτηση δεδομένων φωτογραφιών είναι επαγγελματικός και δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόν του εμπορίου. Η ανάκτηση και επαναφορά φωτογραφιών είναι όμως πολύ σημαντικό μέρος της δουλειάς των επαγγελματιών του είδους αλλά και των ερασιτεχνών που έχουν αποθηκεύσει τις προσωπικές τους στιγμές. Για το λόγο αυτό η Northwind Data Recovery με τις πιστοποιήσεις που διαθέτει  μπορεί να εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επαναφορά των φωτογραφιών σας και στην διατήρηση της εχεμύθειας των δεδομένων σας.

7. Ανάκτηση / Επαναφορά Video γίνεται και με δωρεάν προγράμματα από το internet;

Ισχύει ό,τι και στην προηγούμενη ενότητα. Η Northwind Data Recovery με τις πιστοποιήσεις που διαθέτει  μπορεί να εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επαναφορά των video σας και στην διατήρηση της εχεμύθειας των δεδομένων σας.

8. Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνει διάγνωση του σκληρού σας δίσκου

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

Συχνές Ερωτήσεις

 • για Σκληρούς Δίσκους >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
 • για συστήματα RAID >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
 • για USB & Memory Stick >

  Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
 • 1