Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Το σχόλιό σας για τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι σημαντικό. Δείτε μερικές μαρτυρίες πελατών και γράψτε κι εσείς τη δική σας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της Northwind Data Recovery για την επιτυχή (πάνω από 90%) ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο που τους απέστειλα και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν αυτήν την εξαίρετη συνεργασία που διατηρούν με τους πελάτες τους.
 
Date of Posting: 11 November 2016
Posted By: Θεοδωρόπουλος Ανδρέας
Αγρίνιο
Dear Dimitri


I cannot stress enough how fortunate I feel to have known you and your company!


I would like to thank you in public for your high dedication to the customer, your unusual work ethic and excellent professional service that resulted in the salvation of some very important data that I had lost. Your availability to work immediately on my failed disk at 10:00 pm in the evening within an hour of my emergency call, so that at 3:00 am in the morning I could have some files to work, saved my trip abroad and prevented a disaster.


You deserve the best and I highly endorse Northwind Data Recovery Specialist as the BEST doctor for failed data storage media.

 
Date of Posting: 20 May 2014
Posted By: Athanasios G. Konstandopoulos
Chairman of the Board, Centre for Research and Technology - Hellas
Μετά τις διακοπές μας στη Χαλκιδική,το usb stick μου δεν συνήλθε ποτέ από το hang over και έπαψε να αναγνωρίζεται από οπουδήποτε...
Καθώς ήταν γεμάτο αρχεία επαγγελματικής και προσωπικής φύσης και μην έχοντας κάνει back up,ήταν φυσικό να πανικοβληθώ.
Απευθήνθηκα κάπου όπου μου είπαν ότι η ζέστη και η υγρασία που το είχα εκθέσει ήταν καταστροφικοί παράγοντες.
Ένας φίλος με παρέπεμψε στη Northwind,όπου οι τεχνικοί έσκυψαν με ενδιαφέρον στο πρόβλημά μου και το αποτέλεσμα ήταν μετά από 2 εργάσιμες μέρες να έχω πάλι το 100% των αρχείων μου,πληρώνοντας ένα ποσό απόλυτο value for money!

1000 ευχαριστώ και πάλι στο επιτελείο της εταιρείας σας για την ευγένεια,τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά σας!

Καλό καλοκαίρι!
 
Date of Posting: 15 July 2013
Posted By: Ρουλα Τριανταφύλλου
Ιδιώτης
Ο δίσκος μου που δεν αναγνωριζόταν είχε πολύτιμα για μένα δεδομένα. Την εταιρία την επέλεξα επειδή βρισκόταν σε πολύ βολική περιοχή και διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία σοβαρότατη επιχείρηση. Έσκυψαν με προσοχή πάνω στο πρόβλημά μου, έκαναν άμεσα διάγνωση και μου έδωσαν ένα προσεγγιστικό κοστολόγιο εργασιών, δίνοντάς μου τρείς διαφορετικές οικονομικές προτάσεις.. Ταυτόχρονα με βεβαίωσαν για την ασφάλεια των δεδομένων μου, ενώ με ενημέρωσαν για την όλη διαδικασία των εργασιών που θα γινόταν.

Τα δεδομένα ανακτήθηκαν σε ποσοστό 100% και σε συντομότερο χρονικό διάστημα από το αναμενόμενο. Μάλιστα επικοινώνησαν μαζί μου δύο φορές στο ενδιάμεσο για να με ενημερώσουν για την πρόοδο των εργασιών.


Φιλικότατη, και ταχύτατη εξυπηρέτηση από άτομα που γνωρίζουν ΠΟΛΥ καλά το αντικείμενο και δεν είναι απλά "πωλητές".


Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Δοκιμάστε την άσχετα με το τί σας έχουν πει άλλοι "ειδικοί"...

 
Date of Posting: 20 March 2013
Posted By: Παύλος Συμεωνίδης
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ καλή δουλειά και γρήγορα,εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.
 
Date of Posting: 12 February 2013
Posted By: ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ιδιώτης
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αφενός για την συνεργασία και αφετέρου για την καταπληκτική ποσόστωση ανάκτησης δεδομένων ( 99.9 % ) και σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά δεδομένα .Εκεί που η εγχώρια αγορά σε απογοητεύει συναντάς παιδιά σαν τον Δημήτρη που με τον επαγγελματισμό τους σου δίνουν ελπίδα για την δυναμική του αύριο που μπορεί να έρθει μόνο από νέους ανθρώπους.
Με μεγάλη εκτίμηση,
Αγαπητός Βαλογιώργης
 
Date of Posting: 09 January 2013
Posted By: Αγαπητός Βαλογιώργης
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω αν και αργησα.
Εγινε ανακτηση των αρχειων που ειναι πολυτιμα για καθε γονεα....οι φωτο των παιδιων του απο την ημερα γεννησης τους.


Χιλια ευχαριστω και παλι.

 
Date of Posting: 26 September 2012
Posted By: Ανεστης Μιχαηλιδης
Of/er
Άψογη εξυπηρέτηση τόσο στον τομέα της εργασίας ανάκτησης δεδομένων αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.
Ταχύτητα, άψογη ενημέρωση @ ευγένια χαρακτηρίζαν όλη την διαδικασία που είχαμε. Είχα επιλέξει απλή προτεραιότητα και η εργασία όλη με μεταφορά από Κέρκυρα και αντιστρόφως μαζί με την αποστολή νέου Σκληρού Δίσκου από Κέρκυρα ολοκληρώθηκε σε 1 εβδομάδα.
Πολλά συγχαρητήρια.
 
Date of Posting: 10 September 2012
Posted By: Αγησίλαος Τσαγγαράκης
H Northwind εκανε restore το χτυπημενο μου δισκο με μεγαλη επιτυχια και σε πολυ συντομο χρονο. Συνιστω ανεπιφυλακτα τις υπηρεσιες της Northwind!
 
Date of Posting: 25 July 2012
Posted By: ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Computer Engineer
Παρέλαβα τελικά το υλικό από τον κατεστραμμένο δίσκο μου, μετά από προσπάθειες ανάκτησης μηνών. Κάποια αρχεία είναι δυστυχώς κατεστραμμένα, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από την ανάκτηση των αρχείων μου ( σχεδόν 90% ). Επίσης είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπισή σας γενικότερα, όντας επαγγελματική αλλά και ''ανθρώπινη''.


Ευχαριστώ,


Κώστας Σαραντζής


Απάντηση Northwind:κ. Σαραντζή ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμά σας. Είναι αλήθεια ότι ο δίσκος σας μας παίδεψε αρκετά, είναι από τους πλέον πολύπλοκους στην αντιμετώπισή τους, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

 
Date of Posting: 08 May 2012
Posted By: ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΖΗΣ
Εφαρμογές γραφικών τεχνών

<< Start Previous 1 2 Next Last >>

Page 1 of 2


Γράψτε το σχόλιο σας
* fields are mandatory.
Το ονομ/πώνυμο σας:*
Email Address:*
Σχετικά με σας:
Πόλη:
Website:
Your Picture:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Κωδικός ασφαλείας:
Enter Code Here:*
Η μαρτυρία σας:*