Η Northwind Data Recovery με αίσθημα ευθύνης είχε λάβει εξ αρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του CoVid19.
Όμως, με κύριο γνώμονα την υγεία όλων μας, από τη Δευτέρα 23/3/2020 θα εργαζόμαστε είτε από το σπίτι είτε σε απομονωμένους χώρους, αναλόγως της περίστασης.

Παρακαλούμε όλους τους πελάτες μας ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στα εργαστήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν ή να προσκομίσουν δίσκους για ανάκτηση.
Aντ' αυτού, μπορούν να στείλουν τα αποθηκευτικά μέσα τους με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ (τηλ. επικοινωνίας 11120) και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρούν στην ιστοσελίδα μας, ΕΔΩ.

Όσον αφορά τα επείγοντα περιστατικά, παρακαλούμε τους πελάτες μας να καλέσουν κάποιον από τους μηχανικούς μας στα 6945368194, 6948182201 και 6946908811 για τις απαραίτητες συνεννοήσεις.
Οι ανακτήσεις δεδομένων που είναι σε εξέλιξη θα προχωρήσουν κανονικά και οι πελάτες μας θα ενημερωθούν σχετικά τηλεφωνικώς.

Όλοι μαζί, θα νικήσουμε την πανδημία και θα βγούμε δυνατότεροι!

Toggle Bar

Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Διατήρηση Εγγύησης Σκληρού Δίσκου

Διατήρηση Εγγύησης Σκληρού Δίσκου

Anaktisi apo disko se eggyhsh

Νorthwind, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διατηρεί την εγγύησης του WD σκληρού σας δίσκου.

Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα που σας προσφέρουμε τη διατήρηση της εγγύησης του σκληρού σας δίσκου.

Είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα πιστοποιημένοι συνεργάτες της WD στην ανάκτηση δεδομένων.

Λεπτομέρειες και όροι:

 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους Western Digital (προς το παρόν).
 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους που έχουν τουλάχιστον 60 ημέρες εναπομείνουσα και ισχύουσα εγγύηση.
 • Η υπηρεσία ισχύει για δίσκους που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα.
 • Η υπηρεσία διατηρεί την εγγύηση του δίσκου σας. Θα αντικατασταθεί με κάποιον νέο ή ανακατασκευασμένο από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρία.
 • Η διαδικασία της αντικατάστασης του δίσκου θα σας γίνει γνωστή αφού έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και αφού γίνει αξιολόγηση της δικής σας περίπτωσης.
 • Η υπηρεσία ισχύει μόνον εφόσον συμφωνηθεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανάκτησης των δεδομένων από την εταιρία μας. Η υπηρεσία ισχύει ακόμα και αν συμφωνηθεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανάκτησης, αλλά διαπιστωθεί πως ο δίσκος είναι μη-ανακτήσιμος. ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει τη διαδικασία πχ. λόγω κόστους.

Στείλτε μας τώρα ένα δίσκο για αξιολόγηση και διάγνωση.

Η αποστολή του δίσκου είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Η διάγνωση του δίσκου είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ!

Έχετε κάποια απορία? Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση!

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

 • για Σκληρούς Δίσκους >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
 • για συστήματα RAID >

  Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
 • για USB & Memory Stick >

  Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
 • 1